O nama

Hostel ZaostrogPONUDA USLUGA HOSTELA ZAOSTROG

– smještaj u višekrevetnim sobama u strukturama

4*1/1

6*1/3

6*1/4

7*1/5

4*1/6

Po potrebi možemo napraviti razmještaj broja kreveta u sobi.

Nudimo usluge punog pansiona, polupansiona i noćenja s doručkom. Za grupe djece osigurana je i užina-popodnevni obrok u vidu voća ili grickalica.

Obroci se služe na otvorenoj terasi restorana koja gleda na more i dječje igralište. Naravno, u slučaju lošeg vremena moguće je korištenje zatvorenog restorana.

Zatvoreni restoran je u funkciji prostora za večernju animaciju i druženje, a može se koristiti i kao sala za sastanke.

U sklopu objekta postoji i kafić koji uz piće nudi i sladoled.

Ispred hostela nalazi se multifunkcionalno igralište za nogomet, košarku, rukomet i odbojku kao i za sportske igre koje organiziramo s našim animatorima.

Desetak metara od ulaza u hostel je uređena plaža s dodatnim sadržajima kao što je sladoled, kafići, restorani, štandovi sa suvenirima. Šetnica vodi do centra mjesta gdje je trgovina, pošta i sl.

Posebno ističemo animacijski tim koji daje dodatni sadržaj smještaju u vidu zabave za djecu, osmišljavanje igara na plaži, jutarnju gimnastiku, večernju zabavu i sl.

Kako imamo registriranu turističku agenciju u mogućnosti smo organizirati i izlete. U ponudi imamo izlet na Neretvu s plovidbom lađama, vožnju brodom po okolici Zaostroga. U dogovoru s gostima možemo organizirati i odlazak u Dubrovnik, Metković, Split… ili po njihovim osobnim interesima.

Kako smo relativno mali objekt uz ljubazno osoblje i kvalitetan odabir namirnica, trudimo se poslovati na način da osluškujemo želje gostiju i trudimo se izaći u susret kako ponudom tako i  uslugom.

Uz povoljnu mikroklimu, veliki broj sunčanih dana, relativno svježije večeri i malo podalina, čisto more, mirno okruženje bez bučnih klubova u blizini, a dovoljno blizu većim gradovima(Split, Makarska, Dubrovnik, Metković), odlična smo destinacija za goste svih profila.

 • Udoban smještaj

  Izaberite između jednokrevetnih i višekrevetni soba sa LCD televizorom i mini hladnjakom
 • Restoran

  Restoran sa klimatiziranom restoranskom salom
 • Aktivnosti za mlade

  Gostima su potpuno besplatno na raspolaganju svi sadržaji centra
 • Predivne plaže

  Hostel je udaljen svega nekoliko metara od šljunčane plaže

Naša tradicija i uslugeHostel za sve uzraste!

Scroll to Top